Om konceptet

Willis Insurance Pool - WIP - er et koncept direkte rettet mod danske virksomheder inden for næsten alle brancher uanset størrelse. Konceptet er baseret på en professionel markedsundersøgelse, der går på både dækning, pris og administration.

Willis Towers Watson har markedets største indkøbspower, og vi har foretaget undersøgelsen på en sådan måde, at den samlede kundemasse kan blive betragtet som én kunde af forsikringsselskaberne - blot adskilt i virksomhedstyper og geografi. Det giver os mulighed for at opnå bedre priser på forsikringerne.

Dine fordele
Du får tilbudt en grundig analyse af din virksomhed samt optimale forsikringsdækninger til særdeles attraktive priser med bredt dækkende forsikringsbetingelser til fordel for dig og din virksomhed, når skaden indtræffer.

Også på den administrative side har vi tænkt i nye baner til gavn for vores kunder. Du skal for eksempel ikke længere afvente policer fra forsikringsselskaberne, men i stedet får du dækningscertifikater fra Willis Towers Watson – tilpasset netop din virksomhed.